Leerbouwen

Leerbouwen

Door middel van praktijkgerichte beroepsopleiding brengt Leerbouwen mensen een vak bij. Onder begeleiding van een praktijkopleider leren zij de fijne kneepjes van het vak en hoe ze het beroep veilig uitvoeren. Dit wordt mogelijk gemaakt in één van de praktijkruimtes van Leerbouwen in het Centrum voor Vakopleidingen in Groningen.

Bruut & Braaf heeft voor Leerbouwen een compleet uniek nieuw webdesign mogen ontwerpen en ontwikkelen.

Bezoek Leerbouwen
Webdevelopment Webdesign

“Een design die een school uitstraalt”

Een uniek design die je niet elke dag tegen komt. Leerbouwen had als wens een website te ontwikkelen met de juiste school uitstraling waar iedereen welkom is. Leerbouwen is er voor de mensen met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt. In goede samenwerking met het bedrijfsleven, gemeentes, UWV, Werk in Zicht en uitzendbureaus zorgen wij voor bouwopleidingen op maat.

"Hoi mannen, dit wordt echt prachtig top."

Uniek

Bij Leerbouwen is het opgebouwd van mobiel naar desktop. Het is een uniek design met elementen die soms apart lopen. Ook tijdens het ontwerpen is na gedacht over animaties. Wanneer er met de over een opleiding gegaan wordt zal deze reageren op uw muis. Is samenwerking met Uitzendplaats is het ook mogelijk om gelijk een vacature te zoeken.

Samen een project starten?