Talentplaats

Talentplaats

Iedereen heeft talent! Dat is de overtuiging van Talentplaats en vanuit die overtuiging werken ze! Ieder talent kan ontwikkeld worden tot een betere versie. Ben je laag- of hoogopgeleid, kan je goed met je handen of juist met je hoofd werken, oud of jong? Talenplaats vindt, iedereen heeft talent!

Aan dit geweldig bedrijf hebben wij mee gewerkt om een dijk van een website neer te zetten. Branding, complete webdesign en het uitwerken hiervan werd aan ons toevertrouwd.

Bezoek Talentplaats
Branding Webdevelopment Webdesign

Compleet design

Elk component, knop en kleuren zijn uitgewerkt en over is nagedacht. Een uniek design met duidelijke kleuren en aparte elementen. Ons missie was om de website zoveel mogelijk vanuit de gebruiker te ontwerpen. Het focus ligt daarom ook gelijk op het zoeken van vacatures. En ben je reeds een uitzendkracht? Geef makkelijk en snel je uren door.

Focus op vacatures

In samenwerking met Uitzendplaats is het mogelijk om vanuit zoveel mogelijk bedrijven vacatures te tonen op Talentplaats. Wij hebben gekozen om de focus te leggen om zoveel mogelijk gelijk actie te kunnen ondernemen.

Ontwikkel jouw talent bij Talentplaats

Heeft de uitzendkracht wel het talent, maar niet de opleiding? Talentplaats investeert samen met de uitzendkracht in zijn groei door één van hun opleidingen of cursussen aan te bieden. Talentplaats plaats talent!

Samen een project starten?